top of page

2 Jaar Perisec | Perimeter Security Products

Updated: Feb 7, 2023


Wat is ons 2e jaar een mooi jaar gebleken, de tijd is voorbij gevlogen met 17.000 km extra op de teller van de DemoVan en een nieuwe kantoorruimte aan de Groenendal 15d in Uden.


Met projecten in Nederland, Belgie en Frankrijk hebben we diverse locaties van Perimeter beveiliging voorzien, dit alles samen met trouwe intergrators.


De Firesafety & Security beurs in April was een groot succes en heeft ons doen besluiten om in 2023 groter uit te pakken, samen met nieuwe leveranciers Davants, VMScore en 2fifty5 ai.


Tevens waren we voor het 2e jaar op rij uitgenodigd om te exposeren en demonstreren op de Heras Static Show.


ThermalRadar komt Q1 van 2023 met een grote firmware update waardoor het mogelijk wordt om zowel brand als inbraak tegelijkertijd te detecteren dit maakt de toepassing nog meer divers.

Perisec is reeds beta testen aan het uitvoeren om gezamenlijk met de engineers in Amerika tot een goed resultaat te komen.

Dit alles ziet er goed uit.


Ook Davantis heeft een nieuwe firmware release welke het mogelijk maakt om te rapporteren in Gentec 5.11.


2Fifty5 analitics ontwikkelt op maat geschreven toepassingen voor uw behoefte.

Samen met VMScore+ en Cloud Alarm Center is dit een zeer krachtige tool gebleken om vals alarmen naar de Meldkamer met 98% te reduceren. Sterker nog, in het begin moesten we inloggen om te kijken waarom het zo rustig was, niets was minder waar: schapen, konijnen en reeën werden gedetecteerd maar niet als mens geclassificeerd. Het resultaat een tevreden verzekeraar, klant, meldkamer, installateur en een goed beveiligd zonnepark.


Samen met ProfiMast zijn 3 type masten in de markt gezet de standaard box met 6 meter mast, de solarbox met 6 of 8 meter mast en de costumbox gepoedercoat in iedere gewenste kleur.


In 2023 staan een aantal mooie projecten op de rol waaronder een nieuwe Elektische Bus Remise welke we net als de allereerste ter wereld in Utrecht van 360graden branddetectie gaan voorzien.

Zonneparken en logistieke panden in Nederland en België worden voorzien van ThemalRadar met branddetectie en A.I.


Kortom mooie en uitdagende vooruitzichten waar we na de kerst periode weer vol mee aan de slag kunnen.


Graag wens ik iedereen een fijne kerstdagen een fantastische jaarwisseling en een gezonde veilige start van 2023.


John van Puijenbroek.

153 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page