top of page

DemoVan in action

De afgelopen weken zijn we weer lekker veel onderweg geweest met de DemoVan om samen met onze installatiepartners potentiële nieuwe en bestaande klanten met een live demonstratie in hun eigen omgeving te laten zien wat de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden zijn per specifieke situatie.


De afgelopen weken stonden vooral in het teken van totaal beveiliging van Zonneparken. De ThermalRadar is hier uitermate geschikt voor zeker in combinatie met de door 2fifty5 ontwikkelde A.I. applicatie die in het visuele beeld de ThermalRadar alarmen classificeert.


Mooi is het om te zien dat eindgebruikers ons met veel enthousiasme ontvangen en het systeem omarmen.

Ook is op 13-01-2023 brand ontstaan op de bus remise in Nieuwegein. Deze remise wordt bewaakt door ThermalRadar units welke de brand tijdig hebben gedetecteert.

Gelukkig zijn er geen gewonden te betreuren en was er enkel materiële schade.


We hebben veel vragen gehad of het systeem gewerkt heeft en gelukkig kunnen we daar positief op reageren.


Wel is het het zo dat we ook veel geleerd hebben van deze situatie en daardoor in de toekomst andere remise's van een nog beter advies kunnen voorzien.

Een van de leermomenten was dat brand enorm snel om zich heen grijpt en dat dan schade beperken en vroegtijdig detecteren van groot belang zijn.

Onze DemoVan is ingezet om op locatie betrokken partijen te ontvangen en in een prive omgeving beelden te analyseren.

70 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page