top of page

TP Solar

Updated: Oct 1, 2023


TP Solar heeft te maken gehad met koperdiefstallen op haar zonneparken. Als elektrotechnisch dienstverlener is VBV uit Uden verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van de assets van TP Solar.


Na een recent incident van koperdiefstal, waarbij de verzekeraar diefstalverminderende en vertragende maatregelen eiste, nam Lennart van Daal, bouwmanager, contact op met Perisec.


Hij informeerde specifiek naar de onmiddellijke beschikbaarheid van beveiligingsoplossingen voor een van hun zonneparken, dat ook de thuisbasis is van een kudde grazende schapen.


Gelukkig was onze verhuurmast gereed voor inzet, waardoor TP Solar onze toegevoegde waarde kon beoordelen. Tegelijkertijd heeft VBV de tijd om een permanente beveiligingsoplossing voor te bereiden en te installeren.


Op dezelfde dag werd de mast gerebrand in de VBV-huisstijl, en de installatie was voltooid. Servicetechnicus Koen had de voedingskabel keurig klaarliggen en verplaatste, op verzoek van Lennart, zelfs een andere tijdelijke installatie 200 meter met behulp van onze aanhanger.


Eerder in 2023 hadden Lennart en collega Barry Lamers een demonstratie bijgewoond van onze DemoVan op hun park in Lierop, Noord-Brabant.

Projectleider Beveiligingstechniek Maarten Derks van VBV had deze oplossing aanbevolen, wat hun interesse wekte en contact tot stand bracht met betrekking tot de AI-gebaseerde Thermalradar-2Fifty5 systemen van Perisec.

198 views0 comments

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page