top of page

Volledige bewaking van Zonneparken

Updated: Feb 2, 2023


Met een Thermal Radar is het mogelijk om een grote perimeter van binnenuit te beveiligen. Zonneparken zijn gevoelig voor koper diefstal. In veel gevallen dekt de verzekeraar de schade van de diefstal ook wanneer een zonnepark amper beveiligd is.

Door de schaarste van materiaal en personeel is het niet ongebruikelijk dat de reparatie van een koper diefstal maanden duurt, waardoor het zonnepark ook niet kan produceren.

3 maanden geen productie is een enorm verlies van inkomsten voor de park eigenaren, en ook dit verlies wordt nu nog vaak verzekerd. Bedragen van ver boven €500.000 zijn hierbij geen uitzondering. Verzekeraars zijn hierdoor kritischer gaan kijken naar de beveiliging van zonneparken en stellen hun beveiligingseisen bij.

Met de komst van A.I. reduceren we met 98% vals alarmen naar de meldkamer waardoor deze kosten ook acceptabel en beheersbaar zijn.

Hoppenbrouwers Techniek, Batenburg Vision ISP in Nederland en BelSec Belgie zijn inmiddels overtuigd van de kracht van deze oplossing.

75 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page